Acasa

Bine ati venit !!!


Compania noastra a fost infiintata in 1995, iar din 1998, in urma colaborarii fructuoase cu firma VPS (Cehia), s-a format grupul Eurotank - VPS, reprezentat in Romania de catre EUROTANK SRL.

Majoritatea activitatii noastre se bazeaza pe productia de recipiente de stocare gaze petroliere lichefiate (GPL), pe o plaja de presiune de pana la 7,5 Mpa.

Activam in acest domeniu de aproape 35 de ani. Producem recipiente cu volume intre 500 si 200.000 litri, cisterne de transport GPL, precum si cisterne de transport CO2 si hidrogen lichid cu capacitati cuprinse intre 5 si 22 tone.

Produsele noastre sunt proiectate si realizate in conformitate cu standardele europene si marcate C.E. Compania noastra dispune de propriul design, amsamblari, departament de service, ceea ce ofera clientilor nostri servicii complete de inalta calitate.

Compania este certificata de catre TUV CERT Organisation, din anul 1996, cu standardul EN ISO 9001, avand activitati comerciale de distributie a produselor in numeroase tari, cum ar fi: Germania, Polonia, Romania, Slovacia, Austria, Ungaria, Olanda, Rusia, Lituania, Ucraina si Belarus, Republica Moldova.

Ne-am format un nume la nivel european si prin faptul ca suntem foarte receptivi la dorintele clientilor, prin adaptarea proiectelor in functie de cerintele acestora, prin inovatiile pe care le aducem in productia de cisterne, inovatii ce duc la o mai usoara utilizare a acestora si la o rentabilizare a transportului de gaz, ce confera in acelasi timp siguranta maxima.

Fabrica Eurotank Germania

 


Navigare rapida

ContactParteneri


Copyright 2007 EuroTank.ro. Toate drepturile revervate.

Design si Programare by dan.cotroceni.ro ...